Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastřešení bazénu

Od: kala22* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit se zastřešením bazénu. Bazén máme kulatý o průměru 3,60 m a zastřešení bychom chtěli provést s obdélníkovým půdorysem o rozměru asi 5,50 m x 3,80m, tak aby na jedné straně byla prodloužená plocha pro odložení oblečení apod. Materiál bychom chtěli použít komůrkový polykarbonát uchycený na konstrukci z profilového železa.Jedna dlouhá strana půdorysu by byla kolmá a vysoká asi 1,90 až 2,00m. Nahoře by byly uchyceny oblouky z profilu, které by se skláněly ke druhé dlouhé straně půdorysu.a zde opět uchyceny. Boky zastřešení by kopírovaly oblouk. Zastřešení nebude posuvné, bude pevné. Oblouk by tedy byl přes celý průměr bazénu a skláněl by se ke druhé dlouhé straně. Nevíme si rady jak zastřešení přesně provést. Jednou jsem totiž takové zastřešení viděla v televizi v pořadu "Receptář prima nápadů, kde toto předváděl nějaký pán, který si zastřešení vyrobil sám. Je to ovšem již asi tak před třemi roky a když jsem se pokoušela najít to v archivu pořadů, tak se mi to nepodařilo. Třeba někdo ví jak na to nebo ví o někom kdo takové zastřešení má. Nevíme totiž jak takové zastřešení vyrobit, pod jakým úhlem ohnout oblouky z profilu, kde a pod. Radi budeme za každou radu. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Střecha nad vodní plochou Vás připraví o potěšení ze slunečních paprsků při koupání, sluníčko nebude ohřívat vodu. Je pravda, že zase na druhou stranu budou méně růst řasy.
Fakt nestačí jen plachta?
To je pevný bazén, nebo nafukovací?
kala22*
hodnocení

Bazén je zabudován do země. Máme i ohřívání solárem a teplovodním čerpadlem. Takže pokud není dost slunka se můžeme koupat za každého počasí. Proto také chceme zase zastřešení, které bychom nemuselimnit každých 5 roků. Déle plachta nevydrží, a to už jsem ji několikrát zašívala a spravovala,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]