Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit se zastřešením bazénu. Bazén máme kulatý o průměru 3,60 m a zastřešení bychom chtěli provést s obdélníkovým půdorysem o rozměru asi 5,50 m x 3,80m, tak aby na jedné straně byla prodloužená plocha pro odložení oblečení apod. Materiál bychom chtěli použít komůrkový polykarbonát uchycený na konstrukci z profilového železa.Jedna dlouhá strana půdorysu by byla kolmá a vysoká asi 1,90 až 2,00m. Nahoře by byly uchyceny oblouky z profilu, které by se skláněly ke druhé dlouhé straně půdorysu.a zde opět uchyceny. Boky zastřešení by kopírovaly oblouk. Zastřešení nebude posuvné, bude pevné. Oblouk by tedy byl přes celý průměr bazénu a skláněl by se ke druhé dlouhé straně. Nevíme si rady jak zastřešení přesně provést. Jednou jsem totiž takové zastřešení viděla v televizi v pořadu "Receptář prima nápadů, kde toto předváděl nějaký pán, který si zastřešení vyrobil sám. Je to ovšem již asi tak před třemi roky a když jsem se pokoušela najít to v archivu pořadů, tak se mi to nepodařilo. Třeba někdo ví jak na to nebo ví o někom kdo takové zastřešení má. Nevíme totiž jak takové zastřešení vyrobit, pod jakým úhlem ohnout oblouky z profilu, kde a pod. Radi budeme za každou radu. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.