Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mám dotaz koupili jsme loni dům...na zahradě byli schody obloženy normálníma kachličkama...v zimě se klouzali atd...schodil jsem je a včera jsme s dědou na původní schody přidali vrstvu betonu...dnes jsem oddělal šalung a na horním schodu jak je vidět na fotce jsou díry" asi vzduchová bublina tam byla " dá se to nějak opravit?...výplň betonem? a po celých schodech to ještě slabě potáhnout betonem,lepidlem ...nebo to bude k ničemu a bude potřeba to obložit...Nový beton se na schody dával,protože se přidával 1 schod původní byli dost vysoké...děkuji za rady
Beton se v šalunku musí pěchovat, pokud se jen nasype, zůstanou tam takovéhle bubliny. Oprava je možná, trocha betonu bez štěrku, hodně cementu, schod namočit a opravit. Pokud je bublina větší a beton by vytékal, tak doplnit na několikrát. Na závěr je možné celé schody namočit a "přetáhnout" cementovým mlékem. Rozhodvě nespravovat lepidlem!
Dobrý večer,takže to opravit cement a voda,bez písku a pak celý potřít cementovým mlékem...pochopil jsem to dobře? to bez štěrku...díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.