Nejste přihlášen/a.
už jste slyšeli o smartwallpaint? Docela by mě zajímalo zda to opravdu funguje tak jak má a jak je těžké si chytrou zeď udělat?
Osobní zkušenost nemám, ale není důvod proč by to nemělo fungovat.
Popisovačem lze popsat jakýkoli hladký tvrdý povrch. Takže je jedno jestli použijete nějakou "chytrouzed" nebo normální syntetickou, epoxydovou nebo jinou kvalitní barvu.
U aplikace je hlavně důležité mít perfektně připravený podklad (rovný, soudržný, atd...) a použít váleček který nepouští chlupy.
O tom perfektně připraveném povrchu jsem slyšela. Právě přemýšlíme zda takovou zeď pořídit dětem do pokojíčku, že by to mohlo být docela fajn, třeba si i něco hezkého na zeď namalovat?
No podle mě zrovna domů je to super využití do toho dětského pokojíčku, jako asi taky by to šlo dát třeba do té domácí kanceláře.
Jak to tady vzpomněla tamara, to s tím dětským pokojíčkem, tak jsem byla nevero, velice překvapená, ale teď se mi ten nápad taky hrozně líbí Jako opravdu tam nakreslit něco hezkého a nechat to tam, to může být supr
No právě ten nápad s tím, že si tam něco namaluješ a můžeš to tam nechat a například po týdnu se ti to přestane líbit se mi zdá docela fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.