Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zdarma nařežou dřevo na míru

Od: setril odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat jestli někdo neví, jestli v některých velkých obchodech typu baumax, bauhaus, obi atd. ( Brno ) neřežou náhodou dřevěné desky u nich zakoupené na míru - Popř. jakou částku si za to účtují. Ptám se protože nemám auto a obcházet každý z těhle obchodů pěšky je opravdu na dlouho.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mopet*
hodnocení

0x

Já chodím do hornbachu. Doma si to rozkreslím spočítám a v obchodě mi to zdarma nařežou z materialu u nich koupeného. Klidně i celou kuchyň, nebo obyvak. Má to tu výhodu že platím jenom to co si odnesu a ne prořez.

hodnocení

0x
V baumaxxu je to myslím taky tak ale už jsem tu službu dlouho nevyužil tak sí nejsem jistý jestli člověk nemusí zaplatit celou desku. Dřív tam byvaly zbytky z prořezu za symbolickou cenu a nevím jestli jsem je tam teď někdy viděl vyrovnané.

hodnocení

0x

V každém větším hobymarketu. Řežou ale jen pravé úhly (obdélníky) a je omezený nejmenší rozměr (tuším na 15 cm). Taky Vám tam olaminují hrany, případně vyvrtají otvory na panty. Platíte jen to, co si odnesete (+ práci). Ceny si nepamatuju, ale určitě Vás to nezruinuje.

hodnocení

0x

Vím o OBI, že když si materiál koupíte, pak se s ním a s účtenkou hned od pokladny vrátíte do obchodu a tam už Vám to nařežou podle přání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]