Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž kuchyňské linky, kdo to dělá?

Od: vanda3 odpovědí: 6 změna:

ahoj, žiji v paneláku, chtěla bych si koupit vyměnit kuch.linku, poradte, jsem sama, a nevím ,na koho se obrátit ,aby mi starou oddělal, a novou připevnil. slyšela jsem, že se to zavěšuje na nějaké háky nebo co. děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jakákoli firma co prodává kuchyňské linky bude mít v nabídce i montáž a demontáž...

hodnocení

0x

Poproste nějakého známého, manžel kamarádky a podobně. Jinak asi truhlář,nebo zedník :)

hodnocení

0x

Pro práce tohoto druhu se nám tu za poslední dobu vyvinulo nové povolání - HODINOVÝ MANŽEL, jeho výhodou je, že bere i kšefty, nad kterými většina standardních řemeslníků ohrne nos. Zedníkovi bych to zrovna nedával, ale ten zmiňovaný truhlář to jistě zvládne.

K těm hákům: Viděl jsem zavěšení na háčky (skoby), na šrouby a na speciální lištu. Každý řemeslník má ten svůj způsob, rozhodnutí bych nechal na něm (ono taky záleží na tom, z čeho je zeď).

pt®
hodnocení

0x

Vando, kde si budete kupovat novou kuchyni? Tam se domluvte na montáži té nové a odstranění staré za poplatek, určitě Vám vyjdou vstříc. Možná kluci, kteří montují a dělají rekonstrukce bytového jádra, ti by to uměli a určitě i obstarali. Pokoukejte se po takových řemeslnících na internetu. Nebo zadejte požadavek na e- poptávky. - pt

jabraka*
hodnocení

0x

Vando,kdyby to bylo v oblasti stř.Čech,přijedu.Jinak zkus na webu "manžel na telefonu.".

JABRAKA

isteron
hodnocení

0x

Solídny väčší malopredajca zvykne mávať stolárov remeselníkov, ktorí to urobia. Manželka objednala novú kompl. linku u predajcu v okresnom meste. U vás by sa tiež našiel v okolí. Bolo to s dovozom, montážou a inštaláciou drezu. Okrem toho, asi mesiac je skladoval u seba v sklade , pokiaľ sa nám uvoľnila kuchyňa. Nahoďte Google a hľadajte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]