Nejste přihlášen/a.
ahoj, žiji v paneláku, chtěla bych si koupit vyměnit kuch.linku, poradte, jsem sama, a nevím ,na koho se obrátit ,aby mi starou oddělal, a novou připevnil. slyšela jsem, že se to zavěšuje na nějaké háky nebo co. děkuji
Pro práce tohoto druhu se nám tu za poslední dobu vyvinulo nové povolání - HODINOVÝ MANŽEL, jeho výhodou je, že bere i kšefty, nad kterými většina standardních řemeslníků ohrne nos. Zedníkovi bych to zrovna nedával, ale ten zmiňovaný truhlář to jistě zvládne.
K těm hákům: Viděl jsem zavěšení na háčky (skoby), na šrouby a na speciální lištu. Každý řemeslník má ten svůj způsob, rozhodnutí bych nechal na něm (ono taky záleží na tom, z čeho je zeď).
Vando, kde si budete kupovat novou kuchyni? Tam se domluvte na montáži té nové a odstranění staré za poplatek, určitě Vám vyjdou vstříc. Možná kluci, kteří montují a dělají rekonstrukce bytového jádra, ti by to uměli a určitě i obstarali. Pokoukejte se po takových řemeslnících na internetu. Nebo zadejte požadavek na e- poptávky. - pt
Solídny väčší malopredajca zvykne mávať stolárov remeselníkov, ktorí to urobia. Manželka objednala novú kompl. linku u predajcu v okresnom meste. U vás by sa tiež našiel v okolí. Bolo to s dovozom, montážou a inštaláciou drezu. Okrem toho, asi mesiac je skladoval u seba v sklade , pokiaľ sa nám uvoľnila kuchyňa. Nahoďte Google a hľadajte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.