Nejste přihlášen/a.
jako vždy jsem zapnul fontánku v jezírku a nic. Tak jsem co šlo vyčistil, jak plastový obal, tak samotný motorek, ono na něm tedy moc čistit nejde, je to celé zatavené. No a zjistil jsem, že vrtulka v tom čepadlu se bez problémů otočí, pokud jí otáčím třískou, jen asi o 350 stupňů, pak to jde velice ztuha, jako by osička byla náhle uložená v gumě a po tom co tento bod překonám opět mohu udělat necelou otáčku. Netušíte jak tomu pomoci aby zase fontánka fungovala?
Je jen 2 roky stará, letos jede teprve asi jen 14 dnů. Je to značka O.K. model MWS 1000. Zkoušel jsem nastavit vrtulku do obou krajních poloha by jako měla čas na rozběhnutí se, ale po zapojení do zásuvky se stejně ani nehne. Elektřina do zásuvky jde, zda do motorku to nelze zjistit protože je, jak jsem psal, celé zatavené. Stejně, co by přes noc přerušilo kabel, vždy ji večer vypínám, ráno zapínám.
doplněno 11.05.09 00:25:vzhledem i parametry je to úplně stejné jako nasezahrady.cz/... nebo lepší obrázky jsou na gartentotal.de/... jen trysky byly v krabičce tři a ne čtyři. On to beztak seká jeden číňan.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.