Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horkovzdušná trouba

Od: sapka odpovědí: 3 změna:

aohj,máme horkovzdušnou troubu, nevím ,jestli se prvni spouští knoflík teploty, pak časovač neboli hodiny a pak funkce trouby, horký vzduch nebo je to obráceně, at nic nepokazím,díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

je to jedno, protože když pustíš jako první teplotu, nic se nedeje.Je to jedno v jakém pořadí, hodiny není potreba spouštet.Nic nepokazíš.Já spustím troubu a pak nastavím teplotu.

hodnocení

0x

A jak je to psáno v návodu k obsluze?Každý Ap,sušička prádla,vařič,MVT ...MUSÍ mít návod k obsluze!

hodnocení

0x

Na tom přece nejde nic zkazit. Já například napřed nastavím čudel na horkovzduch, je to na každé troubě velice zřetelně označené, a pak si nastavím teplotu. A co máte za typ trouby? Já zase docela chápu, že jsou lidé, kteří nejsou schopni návod pochopit, protože záleží na právě na tom typu trouby. Jestli máte nějakou elektronickou se spoustou možností a voleb, tak sem dejte informace a on Vám určitě někdo poradí. Pokud máte normální klasickou horkovzdušnou, není se čeho bát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]