Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tekutá lepenka

Od: joseff* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, mám malou dílnu a tam mi zatéká ze střechy. Chci se zeptat, zda existuje tekutá lepenka(IPA) nebo něco obdobného. Na střeše mám IPU. Děkuji vám za rady.Josef

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano tzv. gumoasfalt ten se v těchto případech nanáší společně se skelnou tkaninou (perlinkou) a poté se celá střecha natře Reflexolem vyýrobce Paramo toť návod pří malých trhlinách , jinak hořák bombu najít a zašpachtlovat a poté Reflexol.

zepe*
hodnocení

0x

jak malou díru na malou stačí Bitumenový střešní tmel v kartuši cca 150,- na větší stačí navařit záplatu z ipy

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud jsou viditelná místa prosaku,tak se dá použít nátěr vinylacetátovou hmotou Slovilax.Případně se střecha celá nastěrkuje polotekutou směsí slovilaxu s cementem.Jinak je nutno položit izolační folii na celou plochu střechy.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]