Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatický kotel Tekla 20 kW

Od: mokory* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

po různých doporučeních jsem se rozhodla pro automatický kotel Tekla Druco Duo 20kW pro vytápění rodinného domu cca 100 obytných metrů. Na tento kotel jsem slyšela chválu, přesto bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo nějaké zkušenosti buď s tímto nebo s jiným automatickým kotlem. Předem moc děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to standartní automatický kotel z Polska . Když už tak bych doporučil Vollcano 20 ...montoval jsem již 10 ks a naprostá spokojenost.

mokory*

Díky za tip. Dostali jsme dotaci na výměnu kotle, ale je jich tolik, že se v tom nedokážeme orientovat. Samozřejmě, že bychom nejraději chtěli kotel, se kterým nebudou problémy, nebude dehtovat, bude hořet a topit tak, jak má a bude snadný na údržbu. Také cena je pro nás dost podstatná. O Vollcanu jsme zatím vůbec nevěděli.

Ale na ten Tekla kotel Vám dotaci nedají , nebyl schválen . Vollcano má 4. emisní třídu a můžete na něj dostat 60 tis. dotaci.

mokory*

No máme přiklepnutou dotaci 40 tisíc Kč na kotel 3. emisní třídy

To ale nevadí ... tak at to vyjde!

mokory*

Koukám na ten kotel Vullcano, je na uhlí a pelety. Lze tam taky ručně topit dřevem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]