Nejste přihlášen/a.
Je nutné požít při uchycení tabulí polystyrénu 8 cm talířové hmoždinky při maximální výšce stěny 3,5 m /současný povrch je břízolit natřený akrylátovou barvou Remal/...?
NE, NENÍ to nutné. Ale doporučené. Na každém školení mě to potvrdí školitel, když uvedu konkrétní případ. Koukněte na stránky Basf-sh, ten nepodmiňuje kotvení, ale doporučuje. jako každý za vaše peníze.
Proč ne? Zateplujete jeden metr, dáte je tam? NE. co když dva metry...
Přijeďte se podívat jak to drží bez kotvení!
Na odbornějších poradnách je to již normální nekotvit do 8 metrů!
Jabrako, mám pravdu?
NE, NENÍ to nutné. Ale doporučené. Na každém školení mě to potvrdí školitel, když uvedu konkrétní případ. Koukněte na stránky Basf-sh, ten nepodmiňuje kotvení, ale doporučuje. jako každý za vaše peníze.
Proč ne? Zateplujete jeden metr, dáte je tam? NE. co když dva metry...
Přijeďte se podívat jak to drží bez kotvení!
Na odbornějších poradnách je to již normální nekotvit do 8 metrů!
Jabrako, mám pravdu?
Ale klidně si je tam dejte, nejlépe s kovovým trnem aby byl větší tepelný most. Co zateplujete 8cm EPS? Máte spočítán rosný bod a bilanci vodních par?
Milane,když si to bude dělat sám a nemá žádnou zkušenost je to určitě potřeba.Už jsem viděl jak se to jednomu chytrákovi začalo odlepovat a až po fasádě.Takže v konečném důsledku neušetřil.Ale jinak máte pravdu.Nemusí nic.
hmoždinky tam dejte i když má pravdu náš pan profesor teoretik milan že se kotví až od 8 metrů ,veřte tomu že když ušetříte hmoždinky tak ona to zas tak velká finanční úspora není spíš bych asi uvažoval o tom jestli je ta 8 cm síla dostatečná a pane milane trochu mě zaráží jak se ptáte jabraky jestli máte pravdu toho jabraky který mě radil nepodmazávat perlinku a to tvrdím je pěkná prasečinka,někdy mě pánové připadáte že se ženete za co největším počtem odpovědí ale uvědomte si že to může číst někdo kdo vám bude důvěřovat a bez rozmyslu to tak udělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.