Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová deska na stůl

Od: cantala odpovědí: 3 změna:

ahoj, začala jsem vyklízet dům po rodičích a je tady spousta skvělých kousků. potřebují ale rekonstrukci. ja tady fantastický stůl s úžasnýma kovovýma zdobnýma nohama, chybí ale skleněná deska. slyšela jsem že existuje nějaké supr sklo, do kterého se lisují různé materiály. hledám informace, díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
pfpetr*

thinkglass.com/... nebude to tohle?

lanasc*
hodnocení

0x

ahoj, na internetu jsem o tom četla článek. Je to designové sklo, které v sobě může mít nějaký obrázek, látku, fotku nebo třeba Tvůj vlastní motiv. Nejčastnější využití je v kuchyni, ve dveřích nebo jako stěna..Dokonce jsem narazila na to, že nějaká paní psala, že to grafosklo využila i na nábytek, tak se mrkni na net. Jsou tam i obrázky..můžeš se nechat inspirovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]