Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
nastěhoval jsem se do nájemního bytu, ve kterém je instalován bojler typu: Elektrolux EWH-100RN. Když si pustím teplou vodu, skoro vždy se skoro opařím - bojler vodu strašně moc ohřívá. Chtěl bych tedy nastavenou teplotu snížit, ale má to jeden háček - podle návodu na internetu není vybaven klasickým otočným knoflíkem na nastavení termostatu. V návodu se píše toto: "Vnitřní nastavení termostatu se provede tak, že se sejme kryt vodičů a termostat se nastaví otáčením pomocí šroubováku". Mohl byste mi prosím poradit, kde bych na něm našel kryt vodičů?
Velice děkuji
tohle je ten termostat který hledáte elny.cz/... najdete ho po sundání deklu na spodku bojleru
Zdravím vás,
nafocení bojleru mi trvalo ostudně dlouho, mám teď však trochu volna, tak bych se do toho konečně chtěl pustit. Přikládám fotky, které se mi povedlo nafotit - bojler je přidělaný na zdi nad falešným stropem z polystyrenových desek a nedá se tam moc dobře dostat. Mohli byste mi prosím poradit, kde bych ten termostat měl přibližně hledat?
Moc díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.