Nejste přihlášen/a.
Mám doma lepidlo UHU por ve žluté tubě se zelenomodrým pruhem a není tam návod v češtině ani k jakým materiálům to je. Mám to v sadě na lepení matrací, ale byly tam ty lepidla dvě a já už nevím jestli to je to originální nebo jiné, které jsem kupoval zvlášť. Tak kdo víte k čemu se používá a jak napište, potřebuju zalepit matraci (nafukovačku).
Dobrý den, není to toto lepidlo? Zdravím!
P.S. Na to lehátko to asi vhodné nebude.
doplněno 16.10.14 12:27:No, píší tam, že je to lepidlo na tvrzené pěny. Ale, zkusit to můžete.
Asi to je ono. Na té stránce píšou, že je to na pružné spoje, což by bylo třeba. Předtím jsem měl průzračné lepidlo a to když zaschlo tak vypadalo jako guma, ale přitom bylo tvrdé a velmi pevné a vodotěsné. Jsou to jen takové malinkaté dírečky co potřebuji zalepit, tak já to zkusím a uvidím co to udělá. Když nebude držet tak to zalepím znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.