Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Infra radiátor 1500W - zkušenosti

Od: kiakai odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s přenosnými Infra radiátory? právě jeden nabízeji v Penny ( kupi.cz/... ale mám obavu, zda bude teplo dostatečné. Někde jsem četla názory, že infraradiátor ohřívá jen to, na co "dosvítí". Vzduch v místnosti prý vůbec. Děkuji za napsání vašich zkušenosti s tímto topením.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hubas*
hodnocení

0x

Vše se odvíjí od toho, kde s tím hodláte topit. To, co píšete, je zjednodušené, ale pravdivé.

kiakai
hodnocení

Topit bysme tím chtěli v koupelně (2x2m) a nebo v kuchyni (4x5m) ..

hubas*

Do koupelny klidně, topit stylem...teď se jdu koupat, teď si to zapnu. Do kuchyně bych se poohlédl po jiném druhu el.vytápění, je z čeho vybírat.

kiakai
hodnocení

Moc děkuju, pane hubas, že jste se mi věnoval:) pěkný den!

asd*
hodnocení

0x

Ohřívá sáláním = přímo předměty na které "dosvítí". Je to ideální např. koupelnu trvale vytápět jiným zdrojem na 18° a pokud tam jste tak si pustit infrazářič který ohřívá přímo vás (jako když stojíte u ohně). Ekonomicky to vyjde líp než trvale vytápět např. na 23°.

Výkon je daný, pokud má místnost tepelné ztráty menší nebo stejné tak tím můžete vytápět trvale.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]