Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o názor - radu. Právě jsme vymalovali a k mému nemilému zjištění, se člověk nesmí pomalu ke zdi ani přiblížit, aby nezanechal na malbě šmouhy, otisky prstů apod. Nejvíc - asi logicky - je to vidět na tmavě modré a vínové barvě. Jedná se o barvy pod značkou Hornbach - a nebyly zrovna nejlevnější, tak jsem si říkala, že by mohli být kvalitnější...nebo to s tím nesouvisí? Dělá to každá barva? nebo...co teď s tím? Počítala jsem, že to děti časem "omlátí", ale ještě ani nebydlíme a už je to šmouhatý... ...jsem nešťastná, protože mi to dalo celkem práci, jsem se s tím "mazlila" na 3 vrstvy, aby to bylo hezký a teď tohle...
Prosím poraďte,kde jsem udělala chybu... (jsem do barvy lila i trochu penetrace, ale to s tím nejspíš nesouvisí)
Hezký den.
Dobrý den, zatím Vám pouze napíši, že bych s hodnocením počkal, až stěny dokonale vyschnou. Pokud tam jsou tři nátěry, tak to může nějakou dobu trvat. Zdravím!
taky jsem natřeli kus zdi vínovou barvou z Hornbachu, no a máme taky ten samý úkaz, ale neřeším to, něco se dá opatrně omýt a jinak se na zeď nekoukejte moc zblízka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.