Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytka na ventil radiátoru - kde koupit?

Od: egon® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřeboval bych někde koupit plastové ( nebo i z jiného materiálu) krytky šroubení radiátoru. Bohužel v prodejnách s topením je nemají ( prý se jedná pouze o přepravní krytku). Nevíte kde by se to dalo koupit?

Jde mě se o bílou krytku na této (nekvalitní) fotce.

Krytka na ventil radiátoru - kde koupit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano to je pouze krytka.Jestli nechcete investovat do termohlavice kupte pouze ruční(není zas tak drahá)Třeba zde:

hlavice-radiatory.heureka/...

hodnocení

Dobrý den, děkuji za informaci. To bude zřejmě to co potřebuji. Stavím se v prodejně.

P.S. I ostatním děkuji za postřeh, že by mohlo u plastové krytky brzy dojít ke zničení závitu.

humbucker*

Ahoj. Zrovna dneska jsem ve skříni na baráku našel asi 3 kousky téhož. Jestli je chceš, dej nějaké spojení vnitřní poštou a já ti je pošlu. Zadarmo. Ahoj.

hodnocení

Ahoj, díky. Určitě si vezmu. Jen nevím jak funguje ta vnitřní pošta...Pokusím se nastudovat a poslat kontakt..

humbucker*

Ahoj. Adresu jsem si opsal a asi zítra by to mělo jít. Nic neřeš. Ahoj a ať ti to poslouží.

hodnocení

hodnocení

2x

Takovouhle krytku ti může nechat jedině topenář, který bude montovat podobné ventily a krytka mu zbyde. Ale dost pochybuju, že si ji bude schovávat.

Je to opravdu pouze přepravní krytka z docela měkého plastu. Takže jejím otáčením a nastavováním se sedře závit.

Pokud tam ten kus plastu chceš pouze jako krytku aniž bys nastavoval otřevření ventilu topení, tak si tam nech tu stávající a omotej ji izolepou.

Pokud ale chceš otevírat a zavírat ventil topení, tak si pořiď (kup) klasickou ruční hlavici na ventil radiátoru.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, minulý týden jsem měl v domě instalatéra na výměnu kohoutů u radiátorů.

Ten si tyto krytky pečlivě schovával. Zkuste kontaktovat několik instalatérů a snad u někoho budou. Zdravím!

doplněno 15.10.14 10:26:

egon - ono to bez té krytky nebo hlavice nevypadá ani esteticky, může se poškodit závit, ale také se o něj může roztrhnout třeba závěs nebo záclona.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]