Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych někde koupit plastové ( nebo i z jiného materiálu) krytky šroubení radiátoru. Bohužel v prodejnách s topením je nemají ( prý se jedná pouze o přepravní krytku). Nevíte kde by se to dalo koupit?
Jde mě se o bílou krytku na této (nekvalitní) fotce.
Ano to je pouze krytka.Jestli nechcete investovat do termohlavice kupte pouze ruční(není zas tak drahá)Třeba zde:
Dobrý den, děkuji za informaci. To bude zřejmě to co potřebuji. Stavím se v prodejně.
P.S. I ostatním děkuji za postřeh, že by mohlo u plastové krytky brzy dojít ke zničení závitu.
Ahoj. Zrovna dneska jsem ve skříni na baráku našel asi 3 kousky téhož. Jestli je chceš, dej nějaké spojení vnitřní poštou a já ti je pošlu. Zadarmo. Ahoj.
Ahoj, díky. Určitě si vezmu. Jen nevím jak funguje ta vnitřní pošta...Pokusím se nastudovat a poslat kontakt..
Takovouhle krytku ti může nechat jedině topenář, který bude montovat podobné ventily a krytka mu zbyde. Ale dost pochybuju, že si ji bude schovávat.
Je to opravdu pouze přepravní krytka z docela měkého plastu. Takže jejím otáčením a nastavováním se sedře závit.
Pokud tam ten kus plastu chceš pouze jako krytku aniž bys nastavoval otřevření ventilu topení, tak si tam nech tu stávající a omotej ji izolepou.
Pokud ale chceš otevírat a zavírat ventil topení, tak si pořiď (kup) klasickou ruční hlavici na ventil radiátoru.
Dobrý den, minulý týden jsem měl v domě instalatéra na výměnu kohoutů u radiátorů.
Ten si tyto krytky pečlivě schovával. Zkuste kontaktovat několik instalatérů a snad u někoho budou. Zdravím!
doplněno 15.10.14 10:26:egon - ono to bez té krytky nebo hlavice nevypadá ani esteticky, může se poškodit závit, ale také se o něj může roztrhnout třeba závěs nebo záclona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.