Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sádro-štuk použít na panel?

Od: sabca* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci vyrovnat panelovou stěnu, lepení sádrokartonu už jsem vyloužila a zaujal mě sádroštuk, akorát nikde nemohu najít jestli je jich více, nebo kde ho mohu koupit a jaká je přibližná cena? Má nějaké izolační vlasnosti? Jde použít i na něco jako dřevotřísku (staré panelové příčky). Jde mi vyrovnání... dorovnání panelu se spárami asi 1 možná někde i 2cm, abych mohla vymalovat a vypadalo to hezky. Máte s tím někdo zkušenosti?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Na vyrovnání panelových omítek používám zásadně flexilepidlo.Nanesu pomocí širokého hladítka,lepidlo spíše řidší.Po zatvrdnutí lehce přebrousím a případně dorovnám finální stěrkou.Po zaschnutí stěrky zase přebrousím brusnou síťkou.Stěna se dá srovnat se sádrokartonem.Na dřevotřískové příčky ,kde jsou spáry,ty nejprve zbavím výplňového tmelu a zastříknu akryltmelem.Flexilepidlem srovnám do roviny,panely vesměs tvoří schůdky.Okolo stropu spáry rovnám polystyrenouvou okrasnou lištou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]