Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž luxfer

Od: dany2ka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
obracím se na vás o pomoc s montáží luxfer do stěny mezi koupelnou a kuchyní. V příloze posílám foto. Na vyznačeném místě chci udělat 5ks luxfer a zbytek dozdím. Na luxfery zezhora přijde ještě tvárnice vysoká asi 100mm. Mohli by jste mi popsat jakou technologii zvolit nejlépe a jak luxfery dozdít, jak oddilatovat atd.?

Montáž luxfer

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Viděla jsem na tomtéž místě, místo luxfer úzké, dlouhé okýnko. Když obyvatelé bytu sušili prádlo nebo po koupání, odvětrali průvanem přes kuchyň a předsíň průvanem. A světlo měli také. ;) Zdálo se mi to jako dobrý nápad.

dany2ka

Je to super, právě proto to chci, hlavně to světlo, ani nemusíte rozsvěcet na umytí rukou. A když ráno svítá, úplná nádhera v koupelně ;)

mamen1
hodnocení

1x

není to tak dlouho,co jsem řešil stejný problém,nakonec jsem to vyřešil úzkým fix oknem,které jsem si nechal udělat u výrobce na zakázku.Dnes jsem rád,že jsem luxfery nepoužil...

dany2ka
hodnocení

Tak váhám mezi oknem a luxfery, výhoda je že okno mužu pootevřít.

mamen1: mohl by si mi poslat fotku?

To dlouhé okýnko bylo vyklápěcí, tak jako se používají třeba do sklepa.

mamen1
15.10.14 16:29

fotka...

Montáž luxfer #2
Montáž luxfer #3
dany2ka

Jo, takhle bych si to představoval. Už jsem se byl na to ptát. Vydim to na rozměr 400x800, tak akorát bych řekl pro mě.

hodnocení

0x

jedna z možností

blocklock.cz/...

a další

keraservis.cz/...

nebo tady

luxfery.net/...

doplněno 14.10.14 09:52: já dělal právě ten Block Lock, proto je první...
dany2ka
hodnocení

Jo jo, tyhle stránky už mam projetý. Možná, že udělám Block Lock, ale chtěl jsem ještě nějaké rady odborníků nebo někoho kdo to dělal podobně. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]