Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je dobrý kotel vaillant turbo?

Od: davidddddd odpovědí: 3 změna:

prosím o vaše zkušenosti a rady, jde mi o dobrý a spořivý turbo kotel, na heurece jsou špatné recenze, tak jsme se obrátil na váš, předem děkuji...nebo raději prothem či junkers?...O Vaillantu uvažuji kvůli dotaci od Eonu, děkuji vše za rady :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Na heuréce je jedna špatná recenze a dvě dobré.Neuvádíte typ kotle,což se takto nedá poradit.Osobně ho mám 6 let a spousta sousedů. Zatím nikdo nestěžuje.Samozřejmně se něco může pokazit,je to stroj. To,že se někdo nemůže dovolat servisu asi záleží na smlouvě kdo ho montuje a podmínky ve smlouvě.

davidddddd
hodnocení

máte ho 6 let...a můžete mi říci, zda jste tedy spokojen, nežere moc, takže dle vlastní zkušenosti doporučujete?...jedná se o typ turbo...jedná se o kotel. 20kw typ vu 202/3-5 turbo tec plus a kotel 24kw vu 242/3-5 turbo tec plus, prosím napište, jaký máte kotel vy?...nevím zda tuto značku, nebo raději jinou či nějaký český výrobek, starý barák, kotel jen na topení, na vodu nechci, vytápěná plocha zhruba 100m2, ještě jendou díky :)

doktpr365*

Nevím jak poradit,20 let jsem měl MORU,no teď Vailant a zatím spokojenost.Zda žere nebo ne to je asi těžko posoudit.Nevím podle čeho s porovnáním se starou Morou se mi to zdálo stejný,akorát zatím bezporuchový. Jo úspora je,že mora měla věčný plamínek,ale to už dnes nemá žádný kotel.Počkejte asi na reakce ostatních.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]