Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mocca kávovar, kdo ho má?

Od: mcgyver® odpovědí: 7 změna:

Kdo má doma tento kávovar krybar.cz/... nemusí být od stejné značky nebo objemu, ale prostě tento typ zjistil jsem, že to vyrábí více značek. Jak jste s ním spokojeni. Je káva z tohoto kávovaru opravdu tak dobrá jak píšou. Na jakém principu kávovar pracuje.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Káva bude tak dobrá, jak dobrou ji tam nasypete :)

Princip je pěkně vysvětlený tady:

bialetti-kavovary.cz/...

hodnocení

0x
Syn se snaží poměrně úspěšně živit jako barista a chodí občas i na degustační soutěže. Tento tip kávovaru si pořídil a používá. To bych bral jako doporučení znalce. Já sám nekafuju tak je to jen takové doporučení z druhé ruky ale snad vám to při rozhodování pomůže. Jinak . . kávovarem to pouze začíná, fajnšmekr si k němu ještě "musí" pořídit mlýnek s keramickými kameny které při drcení zrno nezahřívají. Pak už jen vybrat tu správnou odrůdu ( co gram to koruna či ještě víc ) a objednat si ji z horoucích pekel :-D dobrou chuť.

isteron
hodnocení

0x

Používame už 40 rokov. Voda zospodu prejde cez kávový prášok, káva sa usadí v hornej časti. Koľko kávy fo filtra, takú máte, bez prášku, ktorý škodí na žalúdok . V šálke vám nezostanú žiadne usadeniny. Ale je to silná káva, nie tá zabáraná, žbrnda, aká sa zvykne u nás používať. My sme tie hliníkové kupovali v Maďarsku, ( koťogó ) ale už dostať aj nerezové. Je tam gumené tesnenie, to treba časom vymeniť. A pozor na vodu, nesmie chýbať, lebo to tesnenie by ste spálili.

hodnocení

0x
Má to hodně známých ale používají to výjimečně. Nevím jestli je problém s dobou přípravy nebo pracnosti při mytí popř v množství.

hodnocení

0x

Mám ho asi čtyři roky, protože jsem se do něho zamilovala v domácnosti, kde jsem pomáhala s hlídáním dítěte. Je pravdou, že v té rodině byla káva úžasná. Nejen tím kávovarem, ale i kávou samotnou. ;) Jestli nad ním uvažujete, kupte si raději kapku větší, protože má širší dno a na sporáku plameny nejdou bokem. A když vám nebude líto peněz, kupte si hladký, nerezový. Lépe se udržuje. ;) Káva je z něho opravdu moc dobrá. Zvláště pak, když to není Jihlavanka.

hodnocení

Děkuji všem za cenné rady.

15 let používám espresso a jinou kávu bych nechtěl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]