Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hloubka myčky delší než hloubka prac.desky

Od: vera* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den... vybírám větší novou myčku (měli jsme stolní), místo na ní mám pod prac.deskou, která má hloubku jen cca 40cm, ale hloubka snad všech myček je 60cm, jsem tedy smířená, že myčka bude třeba o těch 20cm vyčuhovat... ale: bude se muset sundat horní kryt myčky (uvažuji o Bosch SMS50L12) a má otázka zní: když se sundá kryt, jak pak vršek myčky vypadá? Budu muset např. na ten vyčuhující kus vyřezat nějakou těžší desku a volně ji na vyčuhující kus myčky položit a něčím zakrýt? nebo je po sundání krytu vršek hladký, že bych to tak nechala vyčuhovat?:) (výška prostoru pod deskou má max 82,5cm) A ještě dotaz: udrží se u Boschky pootevřená dvířka sama? jde mi o to, že je asi lepší nechávat myčku pootevřenou a kvůli malému prostoru nebudu moct nechávat myčku zcela otevřenou, aby se o ni někdo nepřizabil:) Díky všem :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Po sundání krytu ta myčka bude taková škaredá. Budeš na to muset něco dát. Úplně nejlepší by bylo dodělat to tím z čeho máš tu desku teď.
Jinak dvířka drží i pootevřená.

hodnocení

1x

Ano, myčka je o kousek hlubší, než pracovní deska. Myslím si, že záměrně. Při otevření by všecka pára šla pod desku a to by nebylo dobré. ;) Možná, že by stálo za poklikání a nalezení vestavné myčky. Je jich mnoho a mají i různé rozměry.

doplněno 13.10.14 16:14:

Promon, máte pravdu. ;) Já jsem volala stolaře a ten mi pracovní desku zkrátil, takže ji mám postavenou vedle a přečuhují jen ta dvířka. Omlouvám se, mystifikovala jsem vás. Přečuhuje pračka.

vera*
hodnocení

Děkuji, ale vestavná nevím, jestli by do toho prostoru šla... je to nyní prostor v lince, bez dvířek... jen 3 poličky, které chci vyndat a nějak tam vměstnat myčku, ale prostor je široký přes 1,1m. Myslím, že vestavné mají odkryté i boky, a to pro mne není nejlepší řešení (musela bych asi zakrýt něčím i boky myčky, nejen horní část, aby to nevypadalo blbě...: ještě přemýšlím nesundavat kryt, ale sejmout pracovní desku, i když to tam zase zbyde samotná dřevěná boční stěna v prostoru...

To jste trochu vedle, babkozov. Obecně všechny myčky jsou ustoupené pod prac. deskou. Jen k těm vestavným se dodával takový plechový pás, který se dal nalepit nad myčku, což mělo zamezit pronikání páry do desky. Jenže v praxi se to moc nepoužívá, sám mám doma myčku pod deskou řadu let a no problem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]