Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotni matrace

Od: razorace odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem si latexovou zdravotní matraci 20cm vysokou.Byla dost drahá - asi 10 000Kč.Myslela jsem si,že když je zdravotní, nebudou mě bolet záda.Opak je pravdou.Mám bolesti v kříži.Může mi někdo vysvětlit,proč mám bolesti,když je to zdravotní matrace?Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

4x

Buď je příliš tvrdá, nebo naopak příliš měkká. Zdravotní matrace automaticky neznamená, že svého majitele přivede do ráje. Každému vyhovuje jiná. *kafe*

hodnocení

3x

Zdravotní matrace je nesmysl.

hubas*

Přesně tak to je a to jsem v tomto oboru i trochu vzdělán.

hodnocení

0x

o jaký výrobek se jedná? výrobce, název matrace? na čem jste spala doposud? měla jste už předtím tyto bolesti? osobně preferuji spaní na takové matraci, která se moc nepoddává ale udržuje poměrně rovně páteř, ale nesmí být moc tvrdá ani moc měkká, je třeba vybírat podle hmotnosti osoby, která na matraci spí; ale dejte ty informace, snad se dobereme výsledku...

stirecek*
hodnocení

0x

Měla jste si ji vyzkoušet, já ležel v obchodě asi tři hodiny :) Některé obchody u nás dokonce matrace půjčují na zkoušku. Já mám zdravotní za 3500 a manželka si ji nemůže vynachválit, já se prvních 14 d ní nevyspal. Teď spím tak, že by mě nevzbudili ani tanky, lepši jsem neměl, neměnil bych. Je sedmizónová, oboustranná a s každé strany jiná tvrdost, plus líná pěna. Uvidíte za 14 dní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]