Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké lepidlo?

Od: roza* odpovědí: 6 změna:

U oblíbeného hrnečku se mi na několikrát rozlomilo ouško. Chci to něčím slepit, aby to opravdu drželo a to napořád. A také aby to vydrželo běžné mytí. Vteřinovým lepidlům nevěřím. Poraďte, jaké bych měla použít lepidlo. Díky.

Jaké lepidlo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

3x
Doporučuji projít různé inzertní a aukční servery.Já mám už ,,třetí generaci" svého oblíbeného hrníčku na kafe(r.v. cca 1970-bohemia parcelán)Naposledy se mi podařilo koupit za 200 celou 6-ti dílnou sadu toho samého hrnečku, takže mám na pár let vystaráno...:)
Možná se zde najde někdo, kdo ho má a věnuje či prodá,případně si dejte inzerát jako já :)

hodnocení

1x

Jako takhle. Zalepit se to dá, to jo. Supernevímčímkoli. Ale to je pak dobré dát ten hrneček tak do vitrínky na ozdobu.

hodnocení

0x

Je mi líto, ale tenhle hrneček už pořádně nespravíte ! Sice existují speciální lepidla na porcelán, např. pattex.cz/... nebo drostra.cz/... ale už to nikdy nebude ono ! Ale nezoufejte, dá se najít mnoho krásných hrnků, aspoň máte důvod si udělat radost něčím novým ! ;)

kjanik112*
hodnocení

0x

At´ to slepíte jakýmkoliv lepidlem, bude to už jen dekorace. Neriskujte udělat v tom kávu nebo čaj-při upadnutí ouška by došlo k opaření s trvalými následky, a to jistě nechcete.

trtr

Zdravím, tak tak, slepit, ale už bude dělat jen parádu. Toto je nevýhoda velkých hrnečků s poměrně malým uchem. Musíte najít takový, který bude mít i ucho robustní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]