Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou jsem si všimla, že výrobci uvádí při prodeji jen počet dávek a na váhu zapomínají. Přijde mi to nesmysl, protože pro každého je dávka jiná...velikost pračky, poloviční programí, tvrdost vody, ruční praní...
Dobrý den, potrestejte je a kupujte si běžný prací prášek, kde je váha uvedena. Nebo se lépe podívejte na krabičku - možná tam je ta váha uvedena také (někde vzadu). Zdravím!
P.S. Našel jsem krabičku běžného pracího prášku. Vpředu je 5 dávek a vzadu je 500g.
Každý prací prostředek má jiné dávkování a srovnávat hmotnost / objem je nesmysl. Výpočet 1 standardní dávky by měl vycházet z určitých podmínek a měl by umožnit srovnání jednotlivých pracích prostředků navzájem. Skutečná velikost dávky do vaší pračky je pak už samozřejmě individuální v závislosti na tvrdosti vody, zašpinění prádla a množství náplně pračky. Ale jak už tady padlo, tak celková hmotnost, resp. objem musí být na obale v každém případě uvedeny a dost bych se divil, kdyby to u Persilu bylo jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.