Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Technický vysavač-TIP?

Od: jaa2 odpovědí: 3 změna:

Poradte levný technický vysavač na vysávání drobných částí a zbytků po rekonstrukci a prachu...potřebuji dobrý sací výkon ,sáčky lehce sehnatelné a nižší cena...tak do 2000,- kč...děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Osobně doporučím Karcher MV3...

zbozi.cz/...

jaa2
hodnocení

aHOJ...ten jsem objednala:)) tak jsem ráda že mi ho doporučujete... akorát nevím jak s ním zacházet,abych ho nepoškodila..

Vysavač jako takový vydrží opravdu hodně.

Nicméně pokud tím chcete vysávat suť a jiný podobný jemný materiál, tak počítejte že se Vám bude strašně rychle zanášet filtr a budete ho neustále muset čistit.

Na takovýto druh nečistot by bylo ideální zařadit před vysavač cyklonový odlučovač a tím byste zabránila jakémukoli čištění a snižování výkonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]