Nejste přihlášen/a.
Dobrý den v neděli jsem vyzdil část příček v bytě z pórobetonového zdiva Hebel na 75 mm na lepidlo do výšky 120 mm. Dnes jsem do příčky lehce zatlačil a příčka se lehce kýve (pruží), tak by mě zajímalo jestli je to normalní, protože při pohybu mi moc stabilní nepřišla. Lepil jsem i boky tvárnic, ale příčka zatím není kotvená u obvodové zdi přes kotvící profil, kde sou zatím u nosné zdi jen dvě řady tvárnic a budu jí zde kotvit.
Míro lepidlem a perlinkou se prd zpevní,pokud není zakotvena!Pločně ano ale lze zhodit vcelku neboť není kotvena,Pkd je kotvena tak ji nemusí být zpevněna ani perlinkou a lepidlem,pak stačí jakákoliv tenkovŕstvá omítka!Osobně lepidlo a perlinku dávám jen kde bude něco pověšeno,respektíve pod kuch.linku! jinak ne!
doplněno 07.10.14 21:15: p.Milane asi jsem tu byl trochu dříveHm Vaše první,(dřív než moje) takže jste tu byl dřív ,to se mi nepovedlo,ale taky dobrá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.