Nejste přihlášen/a.
Ahojky. Moc prosím o radu... Chceme malovat obývák a já se nemůžu rozhodnout pro barvu ... Místnost je na jih, takže je dost světlá... Podlaha je tmavá, nábytek chci taky tmavý, asi ořech nebo wenge... Jakou barvu stěn?
Předem moc děkuju za odpovědi Pavla
Asi půjdem do nějaké lososové, uvidíme... Děkuju za odpovědi
Zdravím Pavlo! Mě by se líbila kombinace banánové s cihlovou. Jsou to ty první dvě barvy ze vzorníku Primalexu. K tomu by moc pěkně ladily květiny, se kterými předpokládám v obyváku počítáte. Ta cihlová by mohla být jenom jedna stěna - to zaleží na uspořádání obyváku - např. za sedačkou. Rozhodující se samozřejmě i barva sedačky a jiných doplňků. Určitě si z toho vzorníku vyberete správně, aby se Vám dobře bydlelo!
Záleží jen na vašem vkusu. Barvy vyberte podle velikosti pokoje v dnešní době se dělá třeba jedna stěna dominantní tedy tmavá a ostatní světlé. Nebo pokoj celý stejnou barvou a nechat bílou pouze kolem oken. Samozřejmě barvy musí ladit k sobě a i vašemu oku. Dávejte pozor při hodně tmavých nebo sitých barvách stěna se musí namalovat alespoň třikrát aby byla čistá bez čmouhy.
doplněno 07.05.09 11:36: lidko jak to že jste mě přeběhla v odpovědi
Zdravím Kateřino, no prostě přišla jsem z nákupu, šla uklidit oblečení okolo počítače - jukla na Poradnu a koukla do vzorníku. První dvě barvy vyhrály. I když fandím také zelinkavé, to by zase nevynikly kytičky - no a o vteřinku jsem to zmačkla dřív. Ale to přeci nevadí. Tak jdu uklidit ten nákup!
primalex.cz/... klepnete na vyber si barvu a muzete si to zkusit sama obyvaci pokoje by nemely byt tmave spise svetle protoze se v nich zdruje nejvie lidi-navstev tak aby to nepusobilo strohy dojem prosvetlene mistnosti vam dodavaji spise radost z barev s kombinaci nabytku ale jinak dneska ve stavebninach nebo groberiich se barvy michaji tak zajdete tam a oni vam poradi a ukazou vzorniky
doplněno 07.05.09 10:48:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.