Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výmalba obýváku

Od: pavlinka84* odpovědí: 6 změna:

Ahojky. Moc prosím o radu... Chceme malovat obývák a já se nemůžu rozhodnout pro barvu :( ... Místnost je na jih, takže je dost světlá... Podlaha je tmavá, nábytek chci taky tmavý, asi ořech nebo wenge... Jakou barvu stěn?

Předem moc děkuju za odpovědi :) Pavla

doplněno 07.05.09 12:14:

Asi půjdem do nějaké lososové, uvidíme... Děkuju za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Zdravím Pavlo! Mě by se líbila kombinace banánové s cihlovou. Jsou to ty první dvě barvy ze vzorníku Primalexu. K tomu by moc pěkně ladily květiny, se kterými předpokládám v obyváku počítáte. Ta cihlová by mohla být jenom jedna stěna - to zaleží na uspořádání obyváku - např. za sedačkou. Rozhodující se samozřejmě i barva sedačky a jiných doplňků. Určitě si z toho vzorníku vyberete správně, aby se Vám dobře bydlelo! *placni*

katerina*
hodnocení

2x

Záleží jen na vašem vkusu. Barvy vyberte podle velikosti pokoje v dnešní době se dělá třeba jedna stěna dominantní tedy tmavá a ostatní světlé. Nebo pokoj celý stejnou barvou a nechat bílou pouze kolem oken. Samozřejmě barvy musí ladit k sobě a i vašemu oku. Dávejte pozor při hodně tmavých nebo sitých barvách stěna se musí namalovat alespoň třikrát aby byla čistá bez čmouhy.

doplněno 07.05.09 11:36:

lidko jak to že jste mě přeběhla v odpovědi *frajer*

lidka*

Zdravím Kateřino, no prostě přišla jsem z nákupu, šla uklidit oblečení okolo počítače - jukla na Poradnu a koukla do vzorníku. První dvě barvy vyhrály. I když fandím také zelinkavé, to by zase nevynikly kytičky - no a o vteřinku jsem to zmačkla dřív. Ale to přeci nevadí. *mala* Tak jdu uklidit ten nákup! ;)

katerina*

jasný že to nevadí kdo dřív přijde ten dřív ... tak hezký den;):)

ladislavtikal*
hodnocení

0x

primalex.cz/... klepnete na vyber si barvu a muzete si to zkusit sama obyvaci pokoje by nemely byt tmave spise svetle protoze se v nich zdruje nejvie lidi-navstev tak aby to nepusobilo strohy dojem prosvetlene mistnosti vam dodavaji spise radost z barev s kombinaci nabytku ale jinak dneska ve stavebninach nebo groberiich se barvy michaji tak zajdete tam a oni vam poradi a ukazou vzorniky

doplněno 07.05.09 10:48:

vzornik.info/...

katerina*
hodnocení

0x

jestli nebydlíte daleko mám skvělého malíře (manžela *smich*) meloucháři jsou levnější! *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]