Nejste přihlášen/a.
Chci koupit soupravu peřina (kapna) 140x200 cm, polštář 70x90 cm, povlečení na to a prostěradlo a chci to všechno 4 krát.
Mám koupit to polský v Tescu, nebo co by jste mi doporučili, nerad bych za to dal dvanáct litrů a pak se dověděl, že to maj někde v akci za polovic.
Píšete peřinu, tak myslíte péřovou? Jestli máte na mysli z vlákna, tak mně se osvědčila duo přikrývka z Lidlu v akci za 499,- Kč, potah mikrovlákno. Jsou to 2 přikrývky seplé druky, jedna tlustší zimní a jedna letní. Je opravdu lehká a hřeje. Za 5 let používání a praní (výhoda na střídačku) jsem koupila nové a ty staré jsem vzala na chatu pro návštěvy. Myslím, že není vhodné do přikrývek investovat tisíce, ale radši je obbněňovat. Polštář z peří ničím nenahradíš, pokud není čověk alergický. Tam je podle mně dobré investovat a nechat si polštáře ušít a nechat naplnit podle přání. Pak stačí tak za 3-5 let nechat přefoukat a koupit nový potah. Hodně zdaru při výběru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.