Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva odolna vysokym teplotam

Od: rodny odpovědí: 5 změna:

Ahojky rádci.Nevite nahodou o nějake barve ktera odola po zaschnutí teplotam kolem 800-1000 °C

Popřípadě nějaky odkaz.ovšem za nějakou šikovnou cenu.

Budu potřebovat natřít tak 0,5m2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Rodny, v regálu jsem našel Stříbřenku v konzervě. Je toho asi 100g a stále vesele šplouchá. Jestli ji chceš, dodej doručovací adresu na mejl : HandyzBrodcu@seznam.cz a já ti ji pošlu. A budeš to mít klidně zadarmo. Chci prostě někomu udělat radost. Připrav si otvírák na konzervy. Je velká, asi jako paštika. Ahoj.

hubas*

Co s tím chcete natírat? Jde pouze o vzhed nebo máte na povrch další nároky (otěr, korozivzdornost)?

jendad

Na teploty 800-1000°c asi nic nebude . To už má železo žlutou barvu a ková se . Stříbřenka na vyfuky je do cca 400°c

pavelv*

My teda máme takovou stříbřenkou natřen kouřovod a když necháme déle otevřenou klapku do komína, tak trubka je červená. A barva drží, neloupe se, není spálená.

pavelv*
hodnocení

0x

Dříve se používala stříbřenka na kouřovody. Teď se zkuste v autopotřebach na barvu na výfuk, či brzdový buben. Našel jsem třeba zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]