Manžel nahřeje trochu nad plynovým hořákem, pak sundá,stáhne a naplní, pokud mu naplnit mlýnek trvá a vychladne mu ten plas, znovu zahřeje. Mám ale mlýnky s hnědočerveným uzavěrem.
ještě čekám než se mi můj vyprázdní a jsem dohodlaný se do něj dostat... pepř prostě mele na moji oblíbenou hrubost a drahý koupený mlýnek je moc jemný. Chci ho zkusit nahřát nad plamenem v místě, kde očekávám nacvaknutí na sklo a prostě to vyrvat ven. Čekám že se to časem ochodí a půjde to postupně líp - je otázka, kolik takový jednorázový mlýnek vydrží. Myslím, že bude celý z plastu... ale zkusit to chci
doplněno 06.10.14 19:00: Vyzkoušeno, šel jsem na to příborákem rovnou z vrchu (druhé video) a moc náročné to nebylo. Za minutu otevřeno, dosypano a zavřeno. Krása
Žádný problém. Mlýnek se dá lehce demontovat na horní straně a pak ho naplnit je už maličkost. Je ale problém v tom když se vícekrát naplní, že se opotřebují zoubky které melou obsah a pak už je k nepotřebě
Nahřát v troubě po ukončeném pečení. Stačí cca 120oC NA CCA 2 MINUTY. VYNDAT CHŇAPKOU-JE HORKÉ. Koření mějte připravené, ihned nasypat a ještě horké víčko zaklapnout.
kejki
Chlap to vyviklá i studené, bacha při páčení kovem se sklo štípe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.