Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naplnit mlýnek Kotanyi

Od: agis888 odpovědí: 8 změna:

Ahoj Poradci mám otázku. Dá se plnit mlýnek Kotanyi . Nebo je to jednorázovej mlýnek. Zkoušel jsem se tam dostat ale bez výsledku. Poradí někdo?

Jak naplnit mlýnek Kotanyi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
05.10.14 18:19
hodnocení

8x

lidus*
hodnocení

3x

Manžel nahřeje trochu nad plynovým hořákem, pak sundá,stáhne a naplní, pokud mu naplnit mlýnek trvá a vychladne mu ten plas, znovu zahřeje. Mám ale mlýnky s hnědočerveným uzavěrem.

hodnocení

0x

ještě čekám než se mi můj vyprázdní a jsem dohodlaný se do něj dostat... pepř prostě mele na moji oblíbenou hrubost a drahý koupený mlýnek je moc jemný. Chci ho zkusit nahřát nad plamenem v místě, kde očekávám nacvaknutí na sklo a prostě to vyrvat ven. Čekám že se to časem ochodí a půjde to postupně líp - je otázka, kolik takový jednorázový mlýnek vydrží. Myslím, že bude celý z plastu... ale zkusit to chci :)

doplněno 06.10.14 19:00: Vyzkoušeno, šel jsem na to příborákem rovnou z vrchu (druhé video) a moc náročné to nebylo. Za minutu otevřeno, dosypano a zavřeno. Krása :)

2kedar*
hodnocení

0x

No, vida... Trocha fyzického násilí a je TO.! *smich*

To Ladinpraha *palec*

pe3k
hodnocení

0x

Lze naplnit.Chce to sílu a nebát se, plastová část se poddá, nesmí prasknout sklo. Už jsem ho plnil několikrát. Točit a jemně páčit ( jen rukama).

vladimirmilota
hodnocení

0x

Žádný problém. Mlýnek se dá lehce demontovat na horní straně a pak ho naplnit je už maličkost. Je ale problém v tom když se vícekrát naplní, že se opotřebují zoubky které melou obsah a pak už je k nepotřebě

prazak*
hodnocení

0x

Nahřát v troubě po ukončeném pečení. Stačí cca 120oC NA CCA 2 MINUTY. VYNDAT CHŇAPKOU-JE HORKÉ. Koření mějte připravené, ihned nasypat a ještě horké víčko zaklapnout.

kejki

Chlap to vyviklá i studené, bacha při páčení kovem se sklo štípe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]