Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako natlakovat kotol Junkers Eurostar

Od: hawkeye odpovědí: 4 změna:

Zdravim,

vedek by mi prosim niekto poradit ako spravne natlakovat kotol Junkers? V navode sa pise, ze mi to mal ukazat technik ale kedze mam byt v podnajme ziaden technik sa nekonal :) a prenajimatel teraz nieje doma.

Navod mam pre typ kotlu: ZE/ZWE 24/28-3 MF A, ZE/ZWE 24-3MF K

Foto pripojov tu-> dropbox.com/...

Dakujem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
Nafoukat expanz na 0.5 bar, poté napustit vodu na cca 1.3-1.5 bar.
hawkeye
hodnocení

Viete mi prosim povedat ako postupovat - presny navod? ktory ventil je naco atd?

Vlastne kurenie mam 1x takze sa do tohoto vobec nevyznam

Dakujem

stirecek*
Mám jiný model, ale mělo by to být stejné. Nahoře shora by měl být na expanzce autoventilek. Tam se dofukuje vzduch. Pozor - kotel musí být bez vody! Nafoukat na půl baru, zjistit jestli ventilek tesni a neunika tlak, naslinenim treba, jako běžné kolo. Pak stačí dopustit vodu. Někde po přívodu vody do kotle by mel být napousteci ventil. Mám takový malý červený.
hawkeye
hodnocení

ako to tak citam, pockam na majitela...kotol nam zohrieva studenu vodu na teplu takze voda v nom bude...a ked neviem dotlakovat a urcite ho nebudem vediet vypustit atd :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]