Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych znal Váš názor na střešní okna Roto.
Snažil jsem se srovnávat s běžnými okny na trhu, Roto mi však zatím vychází asi nejlépe, co se týká poměru cena/kvalita. Sympatické je mi i to, že to jsou němci a mají záruku 15let. A další věc, rád bych totiž okna celoplastová kvůli vlhkosti (v patře plánujeme mimojiné velkou prosvětlenou koupelnu a něco jako zimní zahradu/posezení s hodně květinami pro manželku), což třeba Velux má jen poplastované, co jsem četl. Také nechci zbytečně utratit balík, jen proto že to má „značku“ a má to každý, rád bych preferoval kvalitu a rozumný přístup.
Poradíte? Děkuji!
Jestli bych mohl poradit ze svoji skusenosti tak bych radeji volil Roto v dobre vire jsem koupil zakaznikovi Velux a byl jsem prekvapen nekvalitnim provedenim dreveneho ramu u okna,hure se zaviralo nedalo se to srovnat s Roto okny,jedinne na co jsem si nemohl stezovat bylo kvalitni oplechovani u Veluxu.
Měl jsem měl plastové Roto a v zimě mi ním táhlo a taky šlo špatně dovírat, protože křídlo pracovalo a navíc promrzalo Po několika letech sem ho vyměnil za bezúdržbový (poplastovaný) VELUX a mám klid. O okno se nestarám, v pohodě funguje
Při porovnání cen bych nesouhlasil s rozumnou cenou – VELUX byl levnější. Jedině co je možná argument je záruka, tu když jsem si je kupoval takovou nedávali, ale otázka je, jestli by se vztahovala na problém co jsem s nimi všemi měl...
Díky i za další názory, píšu jak jsem slíbil. Nakonec jsem opravdu zvolil Roto a zatím veliká spokojenost. Co jsem tak na okna před montáží koukal, vypadají opravdu bytelně a mají pevné precizní panty, jinak nikde žádné nedodělky, odchylky, špatné sváry plastu a tak. Samotní montážníci naprosto v pohodě chlapi, čistá a rychlá práce. Jsem spokojený, takže za mě doporučuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.