Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzamknute dveře, protáčející se klika

Od: bary odpovědí: 6 změna:

Zdravím Vás, potřeboval jsem ze sklepa vytahnoua zkontrolovat zimni gumy a ejhle...vsunu klíč chytnu za kliku a - klíč se protáčí ale v zámku to cvaká a klika se protáčí.A muj dotaz zní, jak odvrtám zámek, otevřu to, nebo mam radeji obětovat "papírové dveře"? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

Zlomená střelka, pokud se dveře otvirají k vám ve futře / pokud máte plechové/ když to jde vyvrtat díru pruměru 10 a zahnutým šroubovákem se snažit střelku vrátit do zámku jde to, ale chce to trpělivost...pokud se dveře otvírají do sklepa spraví to mířený kop těsně pod kliku -nebo raději kliku oddělat pokud jde, pokud se kop podaří povolí střelka a dveře vydrží, pokud ne je to na výměnu dveří...mám to nacvičené koupil jsem dveře ve slevě a zámky byly nějaké nemocné takže už asi 5 x...v těch nejnevhodnějších chvílích...

bary
hodnocení

Vidím to ze radeji odrtam dirky ve dverich a opatrne to vylomim :) Dvere se oteviraji do sklepa, bohuzel klika z červikem je na druhe strane :(

mandarinka*
hodnocení

0x

taky to mnel deda na brane bud je spružinka nalomena nebo ulomena jedine vymontovat nebo vyvalit dvere

bary
hodnocení

Kazdopadne odvrtám zámek a uvidime co se stane :)

ju*

psal jste že zámek funguje - chápu dobře že tam máte vložku Fab? Pokud citite že se odemklo není důvod ji likvidovat, rozbrušovačkou bych ufikl kliky a kop tam kde je klika a je to...nic složitého.

bary
hodnocení

Hotovo, fabka odvrtana, neslo to ale otevrit, zjistil jsem ze vložka je totalně rozsypana, takže jsem musel vložku stejne vytahnut pres dveře, odvrtat opatrně dveře(tim ze jsou z papiru tak to slo pekne), vložku jsem rozebral pač byla KO a rozpadla se sama :) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odvrtání fabky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]