Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formule 1 na Sport1 a Sport2?

Od: clayman® odpovědí: 5 změna:

Po letošní sezóně, kdy jsem stěží dohledával, kdy se pojede Formule 1 (dokud byla na Primě (?) tak byly upoutávky snad pořád) jsem zjistil, že 3 roky bude jen n/....

Moc nechápu co dělá na placeném kanálu, ale prostě si koupili práva...

Kde ji budete sledovat? Žádný placený kanál nemám a pokud vím, tak online jsem jí nikdy nenašel.

Ačkoliv atraktivita závodů jde dolů... takže abych viděl ty poslední *smich*

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pockam kde pojede na polaku. Ono je smutne , ze treba anglicka liga jede na digi tv , kterou ma malo lidi. A doba schumachera a coultharda je jiz out , dnesni F1 je fakt dost dole. Jinak kdo videl canal+ sport v hd tak vi co je kvalita obrazu :)

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Nevím, jaké máte příjmové možnosti, u mne to jistí Markíza nebo ORF1 (pokud se tedy vůbec budu dívat, letos jsem zatím sledoval asi tak polovinu všech závodů a snad ani jeden nedokoukal do konce...)

doplněno 30.09.14 10:01:

tak ještě ORF1 a kdyby ani tam ne, tak se nic neděje, satelit kvůli tomu rozhodně pořizovat nebudu...

sport 1 a 2 ma prava i na formule na slovensku. Takze markyza taktez konci :)

hodnocení

0x
Na nově jsou také pořád upoutávky, ale jen na další závod. Když nemůžu cucet na okruhu, tak to u mě jistí fromsport, je to na netu a je to živě ;)

fido*
hodnocení

0x

Atraktivita jde dolů? Zajímavé je to každý rok i každý závod. Pokud je to již méně atraktivní sleduj plážový volejbal. Pokud se Ti nechce platit za kanály, které mají práva nediv se, že to nevidíš. TV Nova je o komerci a její úroveň se nedá srovnávat s cizími komerčními. Nepotřebuji to sledovat na primě, kde se reporter může "pokakat" z toho že nastoupil Enge a jeho jméno vyslovil za závod 350x a ostatních 19 součtem jen 1250x . Celý zavod poslouchat jak chudákovi na startu proklouzla spojka a nevědět, kdo jezdí v čele mě opravdu nechybí. Jinak online kanálů je také dost, jen se musí připlatit. Za internet se také platí, za mobil také, tak proč ne za přenosy? A jestli je to na Sport 1 nebo na TV Nova je jen rozdíl tlačítka které stisknu .. nebo ne?

Abych odpověděl na otazku, abyses neurazil, tak na otázku kde ji budu sledovat, " stále na TV na placených kanálech"

když práva prodává fotbal, hokej, nevidím co je divného na právech F1. Vždyť "šéf" F1, vlastník celého seriálu je stále chydý, když musí krátit daně a riskovat vězení ... naštěstí měl dost peněz se z toho vykoupit *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]