Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
provádím renovaci půdy včetně zateplení. Mám položenou vatu, udělaný rošt z trámků 50 x 80 a položená prkna šíře 10. Teď řeším, jestli mám ty prkna hned přišroubovat takto syrové nebo mám nechat podlahu volně položenou a šroubovat třeba až příští rok. Nějak se nemůžu rozhodnout co je lepší. Díky za rady.
Když je přišroubujete hned nevyschlé tak za rok tam budete mít mezi nimi pořádnou mezeru.Mluvím z vlastní zkušenosti.Strašně se zmenší až vyschnou.Pár milimetrů se zmenší jedno prkno a pár milimetrů druhé prkno co k němu přirazíte při montáži,šroubování.Mezera jako prase.
díky za rady. Nakonec jsem se rozhodl pro šoubování TORX šrouby. Je to jen půda, která bude slouužit max jako sklad. Každopádně díky za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.