Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnout po létě tyto vafky?

Od: adiamond odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak mám zprovoznit tyto vafky. Vůbec tomu nerozumím...

Děkuji mnohokrát, AD

Jak zapnout po létě tyto vafky?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

6x

Černé kolečko zamáčknout, pootočit do polohy jiskrou nahoru (ze stávající vypnuté polohy o kousíček proti směru hodinových ručiček) a podržet, poté tlačítkem s červenou jiskrou (piezzoelektrický zapalovač) několikrát zmáčknout, dokud se dole v zrcátku neobjeví malý plamen uvnitř wawek. Po několika sekundách (až desítkách sekund) lze černé kolečko pustit a plamínek zůstane hořet.
V případě, že plamínek nehoří, je nutné postup zopakovat.

Potom lze pootočením černého kolečka nastavit požadovanou teplotu, číslo 4 bývá okolo 20°C.

Před zapalováním si zkontrolujte, zda nemáte někde po cestě uzavřený plynový kohout...

doplněno 29.09.14 22:33:

Jsem rád, že už nemrznete ! :)

Podle správného postupu od Hopa již určitě topíte..

lenka*
Dobrý den mám stejný typ wafek,podařilo se mi zatopit ale teď nevím jak je mám vypnout?!...
@lenka otočením do pozice jako na fotce (bílý puntík).

stanley110*
hodnocení

2x

Dobrý den,myslím,že černé kolečko by mělo jít zatlačit.Většinou se podrží zatlačené a horním tlačítkem se udává el. jiskra.

Taže: zamáčknout-držet a současně mačkat tl.zapalovače,dokud nechytne plamen a ještě chviličku podžet,aby to studená pojistka zase nezhasla. Přeji hodně úspěchu

adiamond
hodnocení

tak děkuji mnohokrát! :) už topíme! :)

trtr

Zdravím, to je dobře, jen by bylo dobře plynový spotřebič, i když funguje prohlédnout. Odborník zkontroluje únik plynu, vedení spalin a tak a člověk se potom nebojí spát. ;), ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak zapnout vafky
Otázky na téma vafky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]