Nejste přihlášen/a.
no to by mě také zajímalo kolik lidí má zkušenost za dva dny co to běží. Tedy vyhlášené to je dávno, ale teprve pár dnů je to co tam jsou nějaké firmy které to smí provést. A ještě navíc si dám vyhledat firmy pro Stč. kraj a mám tam K. Vary, Semily, Písek ... Ne že by mi nemohla zateplit firma z Písku, ale ekologii moc neprospěje přesun 200 km. Ač UK pracanti jsou všude dostupní tak třeba to budou místní za jejichž pomoci to nesmím udělat, musím je najmout přes schválenou firmu.
doplněno 06.05.09 10:18:zkus
ale psali to jen novináři
Ano, mám hodně zkušeností s vyřizování dotací, ale bohužel ne už se současnými dotacemi na zateplování. Ale to nebude jistě mnoho odlišné od toho bývalého systému. A z toho všeho mám ale pocit, že poskytování dotací nahrává v mnoha případech jen "vyvoleným". Tak například tyto dotace byly hodně dlouho utajované - myslím podmínky a čerpání . Ale bylo by zajímavé, jestli je dávno před vyhlášením neznaly " zpřízněné duše"? Podle mého názoru by stát měl hospodařit tak, aby dotace zmizely a každý bez lítání po úřadech měl šanci zateplit si svůj dům podle svých představ a vlastními silami a nebo dodavatelsky podle svého výběru. Tento systém zase jenom nahrává korupci - ale možná, že to vidím černě a mýlím se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.