Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si boty a poté je vhodnou impregnací pro daný materiál nastříkal..po zaschnutí se ale naskytl problém. Pouze na špičce a kolem zůstaly bílé fleky, jakoby bílý povlak nebo jak to nazvat..nemohu teď přiložit foto...je zajímavé, že jinak je celá bota v pořádku a přitom je všude stejný materiál. Kartáčem a teplou vodou to nejde odstranit...jde to šeškrábat, ale nechci si podrápat nové boty a navíc by to bylo na hodně dlouho..nevíte čím by to mohlo být a co se s tím dá dělat? Myslíte že mi uznají reklamaci? Děkuji
Zkuste ještě použít globin nebo jak se dnes krém na boty jmenuje. Příjde mi, že špiška je nějakým způsobem ošetřená a kůže impregnaci nesaje. Já, za svoji osobu, bych do prodejny zašla na poradu.
doplněno 29.09.14 15:34:Ahááá, ten díl na špičce je z umělé hmoty, něco jako vikslajvant. Nesaje. Zajděte do prodejny, třeba vám nabídnou nějaké řešení. Jen i to řešení (nějaká pěna) se platí.
Impregnaci jste stříkal příliš zblízka a myslím,že na takové boty je impregnace škoda,těžko se bude do ,,uměliny,,vsakovat,spíše jen steče a nebo udělá ten bílý povlak.Používám ji na kožené boty popřípadě trekové,co mám na tůry.Myslím,že mokrý hadr na setření bílého povlaku bude stačit.
Impregnaci jste zřejmě stříkal příliš z blízka. Navíc z té "uměliny" se měla okamžitě po aplikaci setřít.
Stříkat jen tolik a na takový materiál, který ihned vsakuje a méně, je někdy více.
Radši aplikovat na několikrát a opatrně.
Na semišáky používám Nanosprej (I na deštníky a kožené bundy) a jsem spokojen.
Po aplikaci to dám vyschnout na sluníčko, protože to docela smrdí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.