Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda -Pomocník sádrokartonářů

Od: rilek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Našel jsem si brigádu pomocník sadrokartonářů prace.bazos.cz/...

Nevim co mám přesně čekat. Očekávam že náplní práce bude nanosit material a odnostit odpad? Nebo jak to vidíte, nedokážu odhadnout .

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Bral bych to podlemne se něco dá naučit

hodnocení

0x

no kromě toho nošení se připravte na to, že dostanete brusku a mřížky a budete brousit, až si ruce ubrousíte až po lokty, bez ochranných pomůcek, takže si pěkně zahulíte plíce, nedá se to dlouho vydržet, toť můj názor

doplněno 02.11.14 23:32:

ale nechci vás odradit, pokud se něco naučíte a nebude se vám tam líbit, můžete zase odejít, když je to brigáda, a jak říkají kolegové, něco se naučíte a buď to využijete pro sebe a nebo pro někoho jiného, když bude třeba

hodnocení

0x

Šel bych do toho, ono se pořád jenom nebrousí. :) a za týden či dva se sádroše naučíte a to není do života špatný.

rilek
hodnocení

Tak jsem tam dneska byl a čistil jsem a natíral topení a ten druhý co tam přišel byl chlap ta 50 let a hraje v max band a v ty krávo. Takže to bylo supr a zítra zapojuji zásuvky , vypínače atd..

Dam určitě vědět jak to pokračuje

Neber to osobně, ale chudák majitel nemovitosti. :)

dejavu*

Super, gratuluji! :) To se hezky poslouchá, takové zprávy, dejte vědět, jak se to vyvíjí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]