Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce koupelny a wc- za kolik?

Od: petr® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer.

Už předem je mi jasné, že odpověď na tuto otázku nebude jednoduchá, protože cenové rozpětí asi může být velké.

Zajímalo by mě, na kolik by asi vyšla celková rekonstrukce koupelny a wc. Rozměry koupelny jsou:šířka: 1,8 x 1,7m, výška: 2,65m.

Wc šířka: 0,8 x 1,1m , výška 2,65m

V koupelně by nebyla vana, ale sprchový kout a jedno umyvadlo. Jedná se o panelový byt v Praze, ale starší zástavba, kde ještě byla zděná jádra

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tom8888
hodnocení

1x

ja si delal wc i koupelnu sam (nic tezkeho) koupelna 2x3m a zachod 0,9x1,2m a se vsim mi to vyslo na cca 40 - 45tis.kč a vypada to jak z katalogu :). Chapu ale, ze si na to kazdy netroufne. Kazdopadne si vyberte na to nekoho, na koho mate dobre reference. Ja uz se presvedcil, ze je u nas v CR kazdy ze zacatku "odbornik" ale skutek utek a pak mate jen nervy a starosti. Takze opatrne. Doporucuji kontrolu i zivnostenskeho listu (na internetu).

hodnocení

0x

dost udělá cena dlažby a předmětů v koupelně. Jádro máte zděné, ale není jasné zda půjde celé pryč, ale možná ne. cena jader bývá okolo 100 - 125 tis. podle složitosti a nároků zíkazníka. Dveře můžou být za litr obyč. papírové nebo z pět zašupovací do pouzdra apod. WC obyč nebo závěsné geberit apod. Vím o člověku co si do paneláku nechal dát umyvadlo za cca 40 tis. :-D

hodnocení

0x
Dobry vecer, zrovna mi v Praze predelavaji jadro v panelaku. Muzu vam doporucit remeslnika, ktery neni nejlevnejsi ani nejrychlejsi (typu vsechno slibim a pak to nejak dopadne), ale je kvalitni. Pavel.auto1@seznam.cz

ondrasek
hodnocení

0x

Jestli je koupelna v paneláku zděná nebo se jedná o klasické bytové jádro nemá na cenu moc velký vliv. Každa aspoň trochu slušná firma má na svých stránkách zveřejněnou cenu za rekonstrukci bytového jádra, obvykle i vypracovaný rozpočet.

hodnocení

0x

Teď jsem měl ve schránce reklamu, že předělají jádro na zděnou koupelnu za 90 000. Nám to dělala firma komplet za 170 000 a je v tom vše nové. Zrušili celou koupelnu kromě stupaček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]