Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Nebude to fungovat. Škoda investic i práce. Časem to promrzne a kompoty popraskají a brambůrky zhynou. Nejlepší je nějaký sklep. Brambory chtějí skladovací teplotu asi 4-5 st..
doplněno 26.09.14 16:10:Byl jsem na kafi u souseda a on se pochlubil, že si koupil asi 1q brambor na uskladnění. Za 12 Kč kilo. Sklep sice má, ale kdyby si koupil 20 kg brambor s NORMĚ krásné, zdravé, oprané a za 5 Kč. Tak je do pár dnů taky zblajzne a ani se nijak nestihnou kazit. Pořád je v nějakým krámě nějaká akce. Jen mám skušenost s bramborami z PENNáče. Když se koupily v pátek, tak se musely zlikvidovat tak maximálně do pondělka. Pak už začaly černat, šednout a bělat. Prostě na vyhození. Tak že, menší množství na kratší dobu použití. Kdo by dneska chtěl krechtovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.