Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bedna na brambory

Od: ttachy® odpovědí: 6 změna:
Dobry den.
Potrebuji misto na uskladneni brambor a kompotu. Chtel bych na to vyuzit starou skrin na pude. Problem je, ze na pude mrzne. Moje predstava je oblepit skrin 100mm polystyrenem a na nekolika mistech vyvrtat 10mm otvory, aby slo k bramboram trochu vzduchu. Bude to fungovat, aniz by brambory plesnively nebo zmrzly? Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Nebude to fungovat. Škoda investic i práce. Časem to promrzne a kompoty popraskají a brambůrky zhynou. Nejlepší je nějaký sklep. Brambory chtějí skladovací teplotu asi 4-5 st..

doplněno 26.09.14 16:10:

Byl jsem na kafi u souseda a on se pochlubil, že si koupil asi 1q brambor na uskladnění. Za 12 Kč kilo. Sklep sice má, ale kdyby si koupil 20 kg brambor s NORMĚ krásné, zdravé, oprané a za 5 Kč. Tak je do pár dnů taky zblajzne a ani se nijak nestihnou kazit. Pořád je v nějakým krámě nějaká akce. Jen mám skušenost s bramborami z PENNáče. Když se koupily v pátek, tak se musely zlikvidovat tak maximálně do pondělka. Pak už začaly černat, šednout a bělat. Prostě na vyhození. Tak že, menší množství na kratší dobu použití. Kdo by dneska chtěl krechtovat?

hodnocení

0x

Zateplení je naproso k ničemu, když uvnitř není zdroj tepla. Takže to promrzne tak jako tak, jen to bude trvat o trošku dýl, ikdyž s těmi větracími otvory ani o moc ne.

hodnocení

0x

dobry den, zvazte vykopani krechtu na zahrade.

jabraka*

Také doporučuji krecht.

JB

fido*

. už nic vygoogloval jsem si to ( možno smazat)

hodnocení

Diky za reakce. Musim vymyslet neco jineho, mozna ten krecht.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]