Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přes zimu míváme doma vlhkost (starší dodatečně odizolovaný domek) rosí se nám okna, je vlhko hlavně v ložnici. Nemáte někdo zkušenosti s odvlhčovači vzduchu, potřebuji odvlhčit plochu do 25 m2. Spíš bych ho měl nastřídačku v ložnici, možná v kuchyni. Nemáte typ na nějaký levný a funkční výrobek. Pokud možno s nízkou hlučností, aby se dal umístit i v ložnici. Děkuji.
heureka.cz/... Tady nejdete určitě. Jen si myslím, že byste měla mít jednoduchý vlhkoměr, protože subjektivní pocit může být daleko od pravdy. Vždycky jsem žila v představě, že mám v zimě hodně vlhko, ale ono ne. Ježíšek mi nadělil vlhkoměr, který ukazoval v zimě 40% vlhka. Skoro až hodně sucho. A teď mi ukazuje 52%. Minulý týden, když byla zima a trvalý déšť, tak skoro 65%.
Kupte si vlhkoměr a budete mít jistotu, co je málo a co je moc. heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.