Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plakát 50x70

Od: rastaman odpovědí: 8 změna:

Už si fakt nevím rady. Kde sehnat plakát o rozměrech 50x70 cm? Buď jsou to kraviny, nebo je to předražené. Chci normálně něco hezkého do bytu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

2x

www.artepoint.cz

Spousta obrázků, můžete dodat i svůj obrázek, fotku. Případně i poradí stránky, kde vybírat obrázky. Následně vám z vybraného obrázku udělají plakát, plakát v rámu, obrat atd. Vybraný obrázek musí mít vysoké rozlišení, tedy spíš čím větší chcete výsledný obraz/plakát, tím kvalitnější musí být zdroj. Máme od nich několik zarámovaných fotek, i několik bez rámů a z naší strany spokojenost.

hodnocení

1x

60 x 80 za 199 Kč

info.24print.eu/...

doplněno 26.09.14 07:09:

Jednak mají v nabídce i jiné rozměry a jednak jde o tisk podle tvého návrhu, takže není problém zadat tisk s bílými okraji a ty pak odstřihnout.

rastaman
hodnocení

Přece neustřihnu z každé strany 10 cm?

hodnocení

1x

Já jsem k naprosté spokojenosti pořídila tady: postershop.cz/... Koukněte i na obrazy. Stojí za vidění.

rastaman
hodnocení

61 x 91 je mi na nic.

hodnocení

1x

Nabídka plakátů je všude možně veliká,ale ten rozměr 50x70 cm asi není tak běžný,já jsem na AllPosters.cz našla v rozměru 51x71 cm Eiffelovku,ale mají tam hodně podstránek a to se mi opravdu už prohlížet nechtělo,tak se tam třeba koukněte.

rastaman
hodnocení

Rozměr je běžný. Prodávají na to i rámy v Ikei. Klasický plakát jak ho známe. Ale cena 1200 a víc za kus papíru se mi zdá přemrštěná. To už je cena za obraz na plátně.

hodnocení

0x
Zdravím, podle tvého nicku jsem pěkné plakáty viděla v obi:-D záleží na tom, co je podle tebe předražené. Když něco takového potrebuji ja, tak skocim do tiskárny a tam to udělají přesně podle představ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]