Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
řeším problém - mám necelých 5 let zateplenou fasádu (polystyren, perlinka s lepidlem, silikonová probarvená vrstva) a po silných deštích letos v květnu se mi na jedné stěně začala sloupávat ta horní silikonová vrstva. Podkladní vrstvy jsou v pořádku.
Docela by mně zajímalo, čím je to způsobeno - domnívám se, že něco muselo být špatně při realizaci - a samozřejmě, jak to teď opravit.
Děkuji
Je třeba vzít kousek odpadlé omítky a tu zkoumat, kde se vrstvy dělili. Páč to vypadá (ale jen z dálky) že se oddělila omítka od lepidla.
Kde je tato stavba? Jaký materiál byl použit. Pozvat na místo technika od firmy co dodala omítku. Jeho to bude hodně zajímat, páč to bude chtít do sbírky na školení technologie..
Opravit, jedině vše sundat, zjistit stav podkladu, třeba přebrosit, penetrace a opět omítka..
Tak tak asi jsem se nemýlil,velikost obrázku na PC mne utvrdil, skro jistě je někde špatně zaizolovaná atika a voda zatéká do fasády,řešení viz výše!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.