Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji poradit. Představte si: panelový dům, průchozí chodba, jednotlivé výklenky. V jednom z výklenků stolek s květinami. Jde mi o možnost průchodu hasičů, kolik tam má být prostoru ode zdi ke zdi. Samozřejmě dveře jsou volné. Vím, že by tam ty kytky být zřejmě neměly, jde mi jen o ty metry. Dá se to někde zjistit? S.
doplněno 23.09.14 19:51:Ten stolek do chodby nijak nepřečuhuje, výklenek je asi 70 cm hluboký, celkový průchod chodbou je volný.
nepřesná specifikace otázky. POkud je výklenek hluboký jako je hloubka stolku o nic přece nejde. Nepíšete přesně co kde překáží - co kam zasahuje. Překážky se na chodby osazovat nemají. To platí obecně.
Moc děkuju za vaše odpovědi. S.
doplněno 24.09.14 19:04:Ještě jednou. Ráda bych vysvětlila o co jde. V tom domě bydlíme již skoro 7 let. Stolek s kytkama jsem si tam dala po dohodě s ostatními lidmi z patra. Nikomu nevadilo, že ty kytky tam jsou, právě naopak. Nyní ovšem jeden družtevník byl donucen z jedné chodby odstranit staré vyřazené spotřebiče, které opravdu bránily průchodu a lidé nemohli ani ke svým komorám. No a on se rozhodl, že to dá ostatním "sežrat". Nejsem sama v domě, kdo má na chodbě kytky.
Ta naše chodba je dlouhá asi 30 - 40 metrů, těch výklenků je tam několik, v tom jednom mám ty kytky. Já chápu, že ta chodba je úniková, ale přišlo mi líto, že to tolik let nikomu nevadilo a když moje kytky kvetly, tak se na ně chodili dívat i lidé z jiných pater, a teď je asi budu muset vyhodit, protože do našeho malého bytu se nevejdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.