Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatpleni ramu okna? Proc?

Od: tommy* odpovědí: 3 změna:

Zdravim,

chtel bych si nechat namontovat nova stresni okna. Vsude pisou jak se ma zateplit ram okna.Kupuji se na to k oknum specialni veci. A moje otazka zni PROC? Ja mel x let starsi okna a nebyl problem. Ted se pise ze mi tam bude kondenzovat voda nebo co, ze mi kvuli tomu potece a ja nevim co jeste. Mate s tim nekdo prosim zkusenosti? Predem dekuji za rady a podobne :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x
Rám izoluje hůř než okolní zeď a dokonce hůře než zasklení. Komu tento tepelný most vadí, ten to řeší. Kdo to neřeší, má větší tepelnou ztrátu a hrozí mu kondenzace vodní páry.

hodnocení

0x

ze zkušenosti znám střešní okna z cca 90tých let, kde se mírně usazuje vlhkost a vzniká plíseň díky kondenzaci par. U vás se třeba více topí a je mnší vlhkost v bytě a tím ke kondenzaci nedochází. Je to lze říci individuální.

tommy*
hodnocení

0x

Dekuji za Vase informace.

Do ted jsem mel drevene okna (nezateplena) a nebyl problem. Ted se chystam kupovat plastova. Tak doufam, ze to bude ok. Asi to radeji koupim at pak nejsou problemy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]