Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otopný systém

Od: derren* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den zajímalo by mne zda by tento rozvod utáhlo i jedno čerpadlo před vstupem do kotle? rozvod 30m jeden radiátor v patře tř i v přízemí.

díky

doplněno 21.09.14 11:16:

mám na mysli než směšovací ventil otevře vstup od radiátorů

Otopný systém

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Než směšovací ventil otevře přívod vody od radiátorů, tak běží jen malý okruh okolo kotle. To zvládne každé čerpadlo. Potom se začne honit celý rozvod a to by také neměl být problém pro běžné oběhové čerpadlo např. Villa.

derren*
hodnocení

Potrebuji jak je na obrazku uvedeno aby mi jel i okruh otopny, jelikoz pri dohorivani pak jede jen maly okruh a radiatory jsou hned studene, dle obr. jsou tam jakesi dva male okruhy nez se otevre hl okruh. A nevim zda to utahne jedno cerpadlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]