Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je vhodná podlaha v garáži z osb? kde bude parkovat auto typu suv?.mám tam zatím jen zakladovou desku,ale mám v plánu tam zhotovit podlahu s osb s postupem : Hydroizolaci,posyp na vyrovnání nerovnosti,polystyrén,a na něj 2x osb 15.mm křižmo,četl jsem o diletačních pásech je to nutné,zdaji se mi drahé,a kde se osazují? Díky
Špatné řešení -co v zimě voda tající ze sněhu z auta či vjezd mokrého auta po dešti?Do garáže pkd není vytápěná není nutno polystyren,normálně-hydroizolaci,beton a dlažba!
Právě o to mi jde,ja mam dřevostavbu v patře mám v plánu podlahu z osb,ale řemeslník mě přesvědčuje,že pokud se naimpregnuje osb,a posléze se dá dlažba,že nebude problém.V obytné části asi dám osb,ale do garáže asi litou podlahu.Ještě otázka,pokud není garáž vytápěna,nedáva se polystyrén?To bych tam měl betonu cca 25.cm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.