Já mám sušičku "Zanussi", žádné složitosti, jen sušení na 30 nebo na 60 minut. Výborná věc, ta sušička, nemusím zvedat těžké prádlo na šňůry, prádlo se mi suší, i když prší, nebo mrzne. Má dva filtry a zachytí všechen prach, který z prádla vyfouká. Myslím, že si nemusíte kupovat nějakou s mnoha programy. Tak ať jste spokojena. - pt
Před rokem jsem si koupila Bosch. Je to nejlepší věc, na kterou nedám dopustit. Chtěla jsem nějakou lepší, ale stejně nakonec používám jenom jeden program a to na vše. Sama si hlídá, jak dlouho ještě bude sušit.
Hlavne koukejte na spotrebu elektriny , s tepelnym cerpadlem jsou i A++ . Takze na internetu brouzdat, propocitat zda se oplati drazsi ktera zere malo. Nebo by se vam investice do drazsi neoplatily a staci levnejsi co zere vic. Hlavne o tom zda budete susit kazdy den ci obden , ci jednou za tyden
ludmila1955*
stále se nemohu rozhodnout sušičku bych využívala tak jednou týdně maximálně 2x a jak jsem koukala jsou dost drahé tak nevím uvidíme ale jinak moc děkuji za odpověd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.