Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rušení klidu,

Od: marshall odpovědí: 20 změna:

Dobrý den,mám problém bydlíme ve 3 patře a ty nad náma tedy ve 4 patře. Furt neustále bouchají dupají mají tam děti, ale nevím co mám dělat byl jsem tam že je to mrzí atd. a je to ještě horší lustr nám málem spadnul na hlavu. Např ráno v 6 i 7 ráno vrzání dupot rány, až do večera už mě to sere fakt omluvám se ale musím to říct, aby někdo od rána do večera bouchal, dupal,vrzal. Děkuji moc.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

3x

Určitě je to nepříjemné, ale také jste byl dítě. Že se vstává v 6 nebo v 7 hodin je normální.

Vyměňte si byt a bydlete v posledním patře a nebo si kupte rodinný domek na samotě a nebo v domově důchodců je až moc klidu. Nevěřím, že vám děti dělají naschvály.

doplněno 20.09.14 10:27:

V původním dotazu nebylo nic o rušení nočního klidu - pouze od rána do večera a to není 23.00 hod, to už je noc. Ještě by pomohla levnější varianta - sluchátka na uši, špunty do uší atd. Děti odrostou ... bude lépe. Pořád je lepší bydlet pod rodinu s dětmi jak pod cigány.

marshall
hodnocení

Hmm,já nemám miliony abych postavil barák, a to je normální že od rána až do večer do 23:00 hodin furt každej den to samí, vyměnit byt nejde.

majsterjoe*

Moc sanci nemas. Je sice pravda, ze neustale obtezovani hlukem je nepripustne, ale v tomhle pripade by dokazovani bylo tezke. Urcite bych navstivil tu rodinu a poprosil je o aspon snahu utisit behajici deti. A vysvetlit situaci. V druhe rade, nevim komu dum patri, ale obratil se s zadosti o radu na spravce, majitele.

marshall
hodnocení

Už jsem tam byl že to je hrozné ale je to ještě horší. Nevím nechci dělat naschvály tak mámt řeba pustit nahlas hudbu posluchám Hendrixe tak to by šlo.

majsterjoe*

Jiste, to pochopitelne muzes. Ale ja bych to takto resil az v situaci, kdy by to delali sousedi opravdu schvalne. Pockal bych az bude nekdy odpoledne klid (deti nekdy odpoledne chodi spat) a pak bych to pustil s reprakama u stropu.

Ale. Delat to jen kvuli tomu, ze nademnou si hraji deti, mi pripada jako obrovska svinarna.

Takze znovu urgovat na sousedy, jak se k tomu postavi. Pokud to budou delat schvalne, Hendrix je dobra volba.

Tak až na to, že tím zřejmě budete obtěžovat sousedy pod Vámi a vedle Vás, to není blbej nápad. Ale když Vám randál vadí, proč to dělat jiným? Až přijdou ti pod Vámi, řeknete jim, sorry, jen chci nas*at ty nade mnou, tak se s tím smiřte?

Krom toho, pokud mají doma takový šrumec, že Vás vyloženě obtěžují celý den, je možné, že si nějakého Hendrixe ani nevšimnou, resp. jsou prostě tak v pohybu a hluční, že jim to vadit nebude.

i

Pro uska, neházejte všechny cigány do jednoho pytle. Nademnou bydlí romská rodina a jsou velmi slušní a pracovitý nemáme s nimi v paneláku žádný problém a to mají 4 děti chodí ještě do školky. Jejich rodiče je k tomu vedou aby si na ně nestěžovali sousedi ale ročnímu ditěti těžko se dá domluvit. Mezilidské vztahy jsou čím dál tím více napjaté. Tak jsem zvědavá jak se to vyvrbí dál. I když se pořád snažím věřit, že bude líp...

hodnocení

2x
Kamo to je panelak, sam mam dite a dela total bordel triska atd... ma rok a pul a i kdybych ho mlatil furt tak to jeste proste nepochopi a taky breci , vzteka se a hazi balonem atd... Jen neresim proto jsem sel do prizemi s mam klid se s nekym hadat :) ono stim neudelate nic :) max jim prispet na koberce.

hodnocení

1x

Sežeň si masivní tyč dlouhou asi metr a půl, na její konec namotej hadr. Počkej si až bude večer a budou sedět v křesle u televize a jak se ozve dupání, tak začni tou tyčí bouchat do stropu silně a rázně. Uvidíš, jak se soused vyděsí až s ním nadskočí křeslo. Není to nic příjemného a on bude aspoň vědět jaké to je. Není to o tom, že by to nešlo řešit, ale o tom, že jim se nechce to řešit, protože ty je nijak neomezuješ, jenom oni omezují tebe tedy není to jejich problém dokud ty z toho neuděláš problém jim. Je to problém jejich takže oni ho musí řešit.

marshall
hodnocení

Budu prostě tam chodit je upozorňovat a když to nepomůže tak budu si stěžovat. Nevím jestli to dělají schválně ale je to ještě horší než to bylo.

Obdivuju Vaši trpělivost, já bych se s nimi fakt nesr.l Za ten stres by mi to nestálo.

dhow
hodnocení

0x

Odstěhujte se.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pokud je chování sousedů nepřiměřené, obrať se se stížností na vlastníka domu.

hodnocení

0x

Odhlučnit. Pokud mají nahoře dlažbu přímo na betonu, měli by na ni hodit alespoň nějaké silnější lino, to by největší kročejový hluk odstranilo. Vy si můžete postavit na odhlučnění mezistrop - sádrokarton, nad něj materiál pohlcujícící zvuky. Už se to tu myslím řešilo. Nestojí to moc a situaci to z velké části řeší. Další možností je začít jim dělat nějaké naschvály, ale to by pomohlo, pokud by to byli jen dospělí, děti prostě jsou hlučné tak nějak od přírody.

jmhad*
hodnocení

0x

Odstěhovat na vesnici do chaloupky,je to blbej názor ale jediný pomůže

ivik*
hodnocení

0x

To , jestli dělají hluk Romové nebo bílí,to bych striktně nekategorizovala.

Bydlím v bytovce, jsme zde rodiny a naproti mě bydlí rodinka, oba VŠ,3 děti,katolíci.Ke svému okolí tak arogantní a bezohlední, že už neruší jen lidi v domě u nás, ale stěžují si i sousedé v okolí, vesměs starší lidé.Oba jsou prototypem takových těch pohrkaných VŠ, kteří jsou rychlí, kreativní, aktivní,splašení, lítají po baráku od sklepa na půdu, mlátí dveřma,sečou trávu o víkendu kolem bytovky, ačkoliv se o to starají TS.Jakmile má někdo nové auto nebo rekonstuuje byt, okamžitě jim to vrtá hlavou,ona je drbna už ve svých 30 letech a on pohrk,který mluví tak rychle, že z toho koktá, všude byl a všechno zná,prostě blázni hadr.Děti jim několikrát spadly ze schodů,zabouchávají dveře každou chvíli jsou tady zámečníci.Děti nevychované, mlátí vším a všude o cokoliv, společné prostory díky nim vypadají jak v Chánově a jsou plné jejich harampádí, co se jim nevejde do bytu.Dokonce kradou i věci ze společných prostor.Takže když se přestěhujete , můžete narazit znovu...Je to o lidech a výchově.

hodnocení

0x
Tak je pravda , ze kdyz se chce tak to jde. Hodit koberec atd... jenze urvo nechcou. Je jasne , ze s detma nebude ticho jako v hrobe , ale omezit urco.
arma3
hodnocení

Dobré ráno, vstával jsem asi tak v 8:20 ráno, protože zase ty debilové musím to takhle říct ale včera asi tak od 19 : 00 do 21:00 vrzáni bouchaní a pak, ve 2 ráno rány za sebo asi tak dam dam dam dam takové tempo. A dnes od 7:00 zas bouchaní takové rány že slyším až pod sebou už mě to sere a ještě když piší tak si bouchají, nevím když sem tu paní potkal a pozdravil tak se usmála tak jakoby se mi vysmívala do obličeje, a včera jak to bylo 19: 00 do 21:00 tak jsem zabouchal koštetem do stropu nic nebylo a zachvíli zas schválně snad i dupou neříkám že nedupu ale tohle fakt už nevím. Už tam nechci chodit a furt chodit mám takové nervy že. Děkuji přeji pěkný a klidný den.

buss
hodnocení

0x

Pokud to nepřekračuje míru, tak co naděláte, vizte OZ, a co sousedi? V činžáku máte Stanovy, domovní řád? Tam hledejte.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Možná tam provozují načerno nějaké práce?:) Když už nic tak je jedině"vykouřit";),

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kročejový hluk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]